Music for your Commercials |About

Η AXION DRAGON MUSIC ENTERTAINMENT ιδρύθηκε το 1998 στην Αθήνα. Η AXION DRAGON είναι μουσικοεκδοτική εταιρεία, η οποία εξειδικεύεται στις μουσικές παραγωγές, το publishing και το licensing. Είναι η φυσική εξέλιξη της Dance Plant Records/Καναδά, η οποία δραστηριοποιείται στις μουσικές παραγωγές & το publishing με διεθνές ρεπερτόριο, καλύπτοντας την παγκόσμια αγορά.

H AXION DRAGON παραχωρεί δισκογραφικά και εκδοτικά μουσικά δικαιώματα σε διαφημιστικές εταιρείες για την μουσική επένδυση τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών spot, σε τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς για την χρήση μουσικών θεμάτων και σε εταιρείες παραγωγής τηλεοπτικών, ραδιοφωνικών και κινηματογραφικών παραγωγών. Απευθύνεται στον κόσμο του θεάματος και της διαφημιστικής προβολής.

Η AXION DRAGON δραστηριοποιείται και συμμετέχει σε όλα τα Διεθνή MIDEM ( Cannes / Γαλλία , Miami/ ΗΠΑ, Ρίγα / Ρωσία, Κολονία/ Γερμανία) και έχει ήδη κάνει μεγάλες επιτυχίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό (π.χ “Macarena” σε όλον τον κόσμο, με πωλήσεις 20.000.000 δίσκους).
Σήμερα έχει αποκλειστικά συμβόλαια με τις μεγαλύτερες διεθνείς εταιρείες στο χώρο των μουσικοεκδοτικών δικαιωμάτων και ήδη κατέχει ένα πολύ μεγάλο ποσοστό στο κομμάτι της μουσικής επένδυσης των τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών spot.    


Με το βλέμμα στο μέλλον στοχεύει να γίνει ο μοναδικός δημιουργικός συνεργάτης  ώστε να παρέχει δημιουργικές και οικονομικές λύσεις όχι μόνο στον τομέα των μουσικών / πνευματικών δικαιωμάτων και επενδύσεων, αλλά τονίζοντας και την σημαντικότητα της επιλογής της κατάλληλης μουσικής επένδυσης σε τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές παραγωγές. Στοχεύει επίσης να γίνει ο «άνθρωπός σου», ο μοναδικός δημιουργικός συνεργάτης που αντιλαμβάνεται το πρόβλημά σου και δίνει λύσεις με ασύγκριτη ταχύτητα και δημιουργικότητα.

Η AXION DRAGON έχει δημιουργήσει ένα σημαντικό μουσικό ρεπερτόριο με πληθώρα τραγουδιών από την Ελλάδα και όλη την παγκόσμια μουσική σκηνή, με πάνω από 350.000 μουσικούς τίτλους, απ΄ τους οποίους οι 250.000 έχουν ήδη αρχειοθετηθεί σε ψηφιακή μορφή στα κομπιούτερ μας, σε 297 κατηγορίες διαφορετικής μουσικής.

Πιστεύοντας στην σημαντική συμβολή της μουσικής στην διαφήμιση, προσπαθούμε να συμβάλλουμε στην προβολή μιας διαφημιστικής καμπάνιας /προϊόντος με πάρα πολλούς τρόπους. Είτε με την αποκλειστική έκδοση cd για τον πελάτη ή με την διοργάνωση συναυλιών και καλλιτεχνικών  δρώμενων (όπως στην περίπτωση της  συναυλίας των Huun Huur Tu, οι οποίοι είχαν τεράστια απήχηση και επένδυσαν μουσικά την διαφημιστική καμπάνια του ΟΠΑΠ, ή την έκδοση του CD των Magenta με την υποστήριξη της Coca Cola Hellas ( Sprite Zero) ή με την μουσική επένδυση του TV Spot των προϊόντων Cutty Sark και Cutty Sark 15 years old, για 3 συνεχόμενες χρονιές σε Ελλάδα, Ισπανία και Πορτογαλία και την έκδοση του CD του Eden James με την υποστήριξη της Cutty Sark.

Μερικά από τα 2.000 τηλεοπτικά & 1.000 ραδιοφωνικά spot τα οποία έχει επενδύσει μουσικά η εταιρεία μας είναι:

VODAFONE C.U. (Χρήση σε όλα τα ΜΜΕ/Buyout)
SPRITE ZERO (TV & Ραδιόφωνο)  –  FANTA LIGHT (TV & Ραδιόφωνο)
HYUNDAI GETZ – ION ΣΟΚΟΦΡΕΤΑ – ΙΟΝ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
TELESTET FREE TO GO / 4 ΤΑΙΝΙΕΣ – TELESTET FREE TO FLIRT
TELESTET FRIENDS & FAMILY
ΟΠΑΠ CORPORATE – ΟΠΑΠ ΠΡΟΠΟ Κουρέας – ΟΠΑΠ ΤΖΟΚΕΡ –
ΟΠΑΠ ΛΟΤΤΟ – ΟΠΑΠ SUPER 3 – ΟΠΑΠ EXTRA 5
TRAVEL VALUE & DUTY FREE SHOPS KIA RIO – ON THE ROAD SHOES
ΥΓΡΟ & ΤΑΜΠΛΕΤΕΣ SKIP – ΕΣΩΡΟΥΧΑ PALCO.
ΜΠΥΡΑ MYTHOS/3 ΤΑΙΝΙΕΣ – ΟΜΟ ΜΕΒΓΑΛ – ΤΡΑΠΕΖΑ ΛΑΪΚΗ ΚΥΠΡΟΥ
DUO ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ – ΚΡΙ ΚΡΙ ΠΑΓΩΤΑ – JACOBS ICEPRESSO
ΧΛΩΡΙΝΗ KLINEX / 2 ΤΑΙΝΙΕΣ – ANNA RISKA – ULTREX / 2 ΤΑΙΝΙΕΣ
ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ «ΕΥΡΩ» / 3 ΤΑΙΝΙΕΣ
PANAFON VALUE-PANAFON – MC DONALD’S – MOBILROM
AMITA MELI – ΑΓΕΛΑΔΙΤΣΑ ΦΑΓΕ – BY CHROMATICS
HYUNDAI 1.2.3. – NISSAN MIKRA
RILKEN SILKEN COLOR – ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ – ONE WAY / 10 ΤΑΙΝΙΕΣ
SANITAS / 3 ΤΑΙΝΙΕΣ – AUDI A3 – NOVA BANK / 3ΤΑΙΝΙΕΣ
VW GOLF “Δεν είναι Golf” – CITROEN – CUTTY SARK

Η AXION DRAGON συνεργάζεται με εταιρείες του εξωτερικού όπως:

DANCE PLANT REC. (N. QUEBEC, CANADA)     
SHANACHIE ENT.  (U.S.A.)                       
ICEBERG RECORDS  (DENMARK)                                                        
UNITED ONE.RECORDS  (GERMANY)
ORIGIN MUSIC  (AUSTRALIA)
LE MAQUIS  (FRANCE)
WORLDWIDE RECORDS  (INDIA)
UNIDISC   (QUEBEC, CANADA)
MEDIA RECORDS  (ITALY)
και 17.000 ανεξάρτητους παραγωγούς, δισκογραφικές και studios από όλο τον κόσμο.  


Τέλος, η AXION DRAGON είναι label με τη Universal Music, έχοντας εκδώσει αρκετά cd. Ενδεικτικά αναφέρουμε τα παρακάτω:

“ALL OVER” – MAGENTA
“EKI ATTAR” – HUUN HUUR TU
“LE YAYA” – MITSOU
“DREAMS” – ΗΛΙΑΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
“ΟΝΕΙΡΟΥ ΓΕΝΝΑ” – ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΙ
“NOW OR NEVER” – EDEN JAMES

Η μουσική αποτελεί όχι μόνο αναπόσπαστο αλλά και κυρίαρχο κομμάτι μιας επιτυχημένης διαφημιστικής καμπάνιας. Γι’ αυτό η AXION DRAGON  συνδράμει στον επιτυχή αυτό «γάμο». Οι μουσικοί μας σύμβουλοι με την εμπειρία τους αλλά και την γνώση τους διασφαλίζουν την επιτυχία της ένωσης αυτής και ταυτόχρονα στηρίζουν ταχύτητα και συνέπεια την πληρέστερη κάλυψη της εκάστοτε διαφημιστικής καμπάνιας. Βαδίζουμε βήμα- βήμα με τους συντελεστές της κάθε παραγωγής  και έχουμε την δυνατότητα να καλύπτουμε έγκαιρα τις απαιτήσεις τους.

Ας μην ξεχνάμε ότι η μουσική έχει την δύναμη να ενεργοποιεί τις αισθήσεις του  ακροατή/ θεατή. Προκαλεί συνειρμούς και ταυτίζει τις νότες με την εικόνα. Θέλουμε λοιπόν να είμαστε σίγουροι ότι η σωστά επιλεγμένη μουσική θα φέρνει πάντα στο μυαλό την αντίστοιχη διαφημιστική παραγωγή. Δεν υπάρχει πιο δυνατό επικοινωνιακό μέσο από την μουσική. Μιλά στις αισθήσεις μας.

Συνεχίζουμε πάντα την προσπάθεια και την εξελικτική μας πορεία …και το στοίχημα αυτό είναι δεσμευτικό …προσπαθούμε να γινόμαστε όλο και καλύτεροι. Εργαζόμαστε για την επιτυχία και το υψηλά ποιοτικό αποτέλεσμα. Οι δρόμοι ανοίγουν και τα όποια προβλήματα που υπάρχουν στο χώρο της δισκογραφίας, με την επιμονή, την γνώση αλλά και την απαραίτητη ευαισθησία με την οποία πρέπει να αγγίζουμε την αγορά, ελπίζουμε ότι σύντομα θα ξεπεραστούν.

Ο σκοπός είναι να προσπαθούμε για το καλύτερο, να είμαστε δημιουργικοί και ευέλικτοι. Να αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες όχι μόνο της Ελληνικής αλλά και της παγκόσμιας αγοράς με επαγγελματισμό και αμεσότητα, να προλαβαίνουμε τις πιθανές νέες τάσεις της αγοράς, να επιδείχνουμε εγρήγορση και δημιουργικό πνεύμα.

‘Όπως είπαμε και παραπάνω ….

Η μουσική ανοίγει δρόμους... σας δίνουμε το διαβατήριο για όλες τις διαδρομές.